cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

A LA CIUTAT

Cinema Catal . NET
Director: Cesc Gay
Producci: Messidor Films, S.L.
Any: 2002
Durada: 110
Gui: Cesc Gay i Toms Aragay
Fotografia: Andreu Rebs
Msica: Joan Daz i Jordi Prats
Direcci artstica: Daniel Gimelberg
Vestuari: Glria Viguer
Muntatge: Frank Gutirrez
Intrprets: Eduard Fernndez, Mnica Lpez, Mara Pujalte, lex Brendemhl, Vicenta NDongo, Chisco Amado, Jordi Snchez, urea Mrquez, Carme Pl, Miranda Makaroff, Leonor Watling.

Sinopsi: En Mario, la Irene, la Sofa, en Toms, la Sara o el Manu dentre altres, formen un grup damics que tenen sobre la trentena dedat i viuen a la Barcelona de principis de segle XXI. La seva vida en com comporta instants de felicitat, xits i divertiment, per tamb estones tristes, dinadaptaci o estrictament de fracs. Tots ells sn bons amics i saprecien molt, per sota la seva aparena continuen amagant les interioritats de les seves respectives vides personals fins que els seus valors, infidelitats, mentires i desitjos secrets conflueixen en un mateix cercle.

Consideracions: "Totes les pellcules venen de lluny, a vegades de molt lluny. De moments i situacions que moltes vegades ja shan oblidat. Vull dir que comencen a formar-se i a crixer al cap dun molt lentament i sense avisar. Desprs, sense saber el perqu, hom connecta amb aquest moment i dall rescata quelcom que li va interessar. A vegades pot tractar-se noms duna frase o dun gest. Aquest tamb ha sigut el cas daquest projecte". (Cesc Gay). Guanyadora del Goya del cinema espanyol 2002 al millor actor de repartiment: Eduard Ferndez.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small