cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

99.9

Cinema Catal . NET
Director: Agust Villaronga
Producci: Origen P.C. i Impala S.A.
Any: 1997
Durada: 107'
Gui: Lourdes Iglesias, Jess Regueira i Agust Villaronga
Fotografia: Javier Aguirresarobe
Direcci artstica: Francesc Candini
Vestuari: Josune Lasa
Muntatge: Pablo Blanco
Intrprets: Mara Barranco (Lara), Terele Pvez (Dolores), Ruth Gabriel (Julia), ngel de Andrs-Lpez (Lzaro), Gustavo Salmern (Vctor), Juan Mrquez (Mauri), Simn Andreu (Simn) i la collaboraci de Miguel Picazo i Pedro Mari Snchez.

Sinopsi: Lara s la presentadora d'un programa de rdio dedicat als fenmens paranormals, un terreny on s molt difcil destriar la realitat de la impostura. Una nit, mentred est en antena, rep la notcia de la mort del seu antic company i pare del seu fill. La mort s'ha produt a Jimena de la Sierra, un tpic poble de l'Espanya profunda, i en circumstncies poc clares. Les sospites, i potser la deformaci professional, la faran viatjar fins a aquest poble. L'aparena vulgar i tranquilla del lloc sembla que amagui quelcom inquietant i enrarit. De mica en mica anir descobrint un mn de supersticions i secrets on cap de les seves preguntes troba resposta. A mesura que es vagi acostant al que vol saber sentir con un perill immaterial per sota l'ombra de l'amenaa.

Consideracions: Presentada dins la secci oficial del Festival de Sitges 1997.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small