Dg. Des 4th, 2022

Pel·lícules internacionals

AQUELLOS DÍAS FELICES

Nos jours heureux
Director: Olivier Nakache i Eric Toledano
Productora: Quad Productions, en coproducció amb M6 Films, La Petite Reine, SND, la participació de TPS Star i M6 Métropole Télévision, i el suport de Départament de la Charente i Région Poitou-charentes
País: França
Any: 2006
Durada: 103'
Guió: Olivier Nakache i Eric Toledano
Fotografia: Rémy Chevrin
Música: Fréderic Talgorn
Vestuari: Verónique Perier
Muntatge: Dorian Rigal-Ansous
Intèrprets: Jean-Paul Rouve (Vincent), Marilou Berry (Nadine), Omar Sy (Joseph), Lannick Gautry (Daniel), Julie Fournier (Lisa), Guillaume Cyr (Truman), Josephine De Meaux (Caroline), Jacques Boudet (Albert).

Sinopsi: Batalles de menjar, els primers amors, les primeres cigarretes d'amagat, excursions a museus, nits d'acampada, cançons al costat del foc... Aquest any, Vincent Rousseau dirigeix el campament! Entre relacions dels monitors, les bogeries dels nois, les visites sorpresa dels inspectors de sanitat, i els previsibles imprevists, aquestes tres setmanes seran més mogudes de l'esperat. Als campaments... no tots estan de vacances!

Consideracions: Gran èxit de taquilla a França, amb més de 1.800.000 espectadors, i premiada pel públic del Festival City of Lights de Los Angeles, i pel Festival de comèdia d’Alpe d'Huez.