Dg. Des 4th, 2022

Pel·lícules internacionals

AULLIDOS

The Breed
Director: Nick Mastandrea
Productora: DEJ Productions Inc., First Look Media, Apollo ProMovie GmbH & Co. 1 Filmproduktion KG i Film Afrike Worldwide CC
País: EUA i Sud-Àfrica
Any: 2006
Durada: 90'
Guió: Robert Conte i Peter Martin Wortmann
Fotografia: Giulio Biccari
Música: Tom Mesmer i Marcus Trumpp
Vestuari: Dianna Cilliers
Muntatge: Nathan Easterling
Intèrprets: Michelle Rodriguez (Nicki), Eric Lively (Matt), Oliver Hudson (John), Taryn Manning (Sara), Hill Harper (Noah).

Sinopsi: Un grup d'amics vola fins a una illa deserta per a passar el cap de setmana. En altres temps, la illa havia estat ocupada per una unitat especial d'investigació canina. Aviat descobrixen que aquest vell refugi s'ha convertit en el seu pitjor malson. Allí es troben amb un grup de gossos salvatges devoradors d'éssers humans, genèticament predisposats a caçar i matar. Atrapats i aclaparats pel nombre, els amics s'esforcen per burlar i fugir d'aquesta terrorífica espècie.

Consideracions: Inspirada en clàssics del terror, com Cujo i The Birds (Los pájaros), està produida per tot un mestre del terror com és Wes Craven i dirigida per Nick Mastendrea, alumne de Craven amb qui va treballar com ajudant de direcció de Scream i Cursed (La maldición).