Dg. Des 4th, 2022

Pel·lícules internacionals

ANVIL: EL SUEÑO DE UNA BANDA DE ROCK

Anvil! The story of Anvil
Director: Sacha Gervasi
Productora: Abramorama, Filmswelike i Sony Pictures Entertainment
País: EUA
Any: 2008
Durada: 80'
Fotografia: Christopher Soos
Música: David Norland
Muntatge: Jeff Renfroe i Andrew Dickler
Intèrprets: Steve ‘Lips’ Kudlow, Robb Reiner, Tizizana Arrigoni, Kevin Goocher, Glenn Gyorffy, William Howell, Lemmy, Slash, Chris Tsangarides, Lars Ulrich, Jerry Fielden, Tony Gallo. Producción: Rebecca Yeldham.

Sinopsi:Anvil: El sueño de una banda de rock és el commovedor relat de dos amics, Steve 'Lips' Kudlow i Robb Reiner, que als 14 anys es van prometre triomfar com a grup i romandre junts per sempre. Així sorgeix Anvil, una banda de heavy canadenc que ha compartit escenari i influenciat a bandes tan mítiques com Metallica, Slayer o Anthrax. Quaranta anys després de realitzar aquesta promesa segueixen lluitant per veure realitzat el seu somni. El realitzador Sacha Gervasi segueix al grup durant la seva gira europea i la gravació del seu tretzè àlbum, mostrant-nos el seu costat més humà.

Consideracions: Com a curiositat, entre els agraïments, destaca dos directors: Steven Zaillian (guionista de prestigi, autor dels llibrets La lista de Schindler/1993, Misión imposible/1996, Acción civil/1998, Hannibal/2001 i American Gangster/2007) i Gore Verbinski (responsable de la trilogia dels Piratas del Caribe).