Dg. Des 4th, 2022

Pel·lícules internacionals

ASUNTOS PRIVADOS EN LUGARES PÚBLICOS

Coeurs
Director: Alain Resnais
Productora: Soudaine Compagnie, en coproducció amb Studio Canal, France 2 Cinéma, Société Frçaise de Productions (SFP) i BIM, en associació amb Banque Populaire Images 6, i la participació de Canal+, TPS Star, Centre National de la Cinématographie (CNC), Eurimages i Région Ille-de-France
País: França i Itàlia
Any: 2006
Durada: 120'
Guió: Jean-Michel Ribes, basat en l'obra d'Alan Ayckbourn
Fotografia: Eric Gaultier
Música: Mark Snow
Director artístic: Jean-Michel Ducourty
Vestuari: Jackie Budin
Muntatge: Hervé de Luze
Intèrprets: Laura Morante (Nicole), Lambert Wilson (Dan), Sabine Azéma (Charlotte), Isabelle Carré (Gaëlle), Pierre Arditi (Lionel), André Dussollier (Thierry).

Sinopsi: Dan és un soldat que ha estat apartat de l’exercit recentment. Per escapar de la seva pròpia vida i dels seus amics es refugia en l'alcohol. La seva xicota, Nicole, sense adonar-se de l'estat de degradació de la seva relació, no troba el camí correcte per a apropar-se a Dan. Al mateix temps, Gaëlle cerca l’amor de manera desesperada i sense èxit. El seu germà Thierry, un agent immobiliari, se sent molt atret per la seva companya de treball, Charlotte. Igual que tots ells, Lionel, que reparteix la seva vida entre el seu pare malalt i un treball com a bàrman, intenta combatre la seva solitud.

Consideracions: Millor direcció i millor actriu (Laura Morante) al Festival de Venècia 2007, i Premi FIPRESCI dels Premis de Cinema Europeu 2007.