Dt. Set 27th, 2022

Pel·lícules doblades en català

ARTHUR I ELS MINIMOYS

Arthur and the Invisibles


Cinema Català . NET

Director: Luc Besson
Productora: Europa Corp., Avalanche Productions, Apipoulaï, Sofia Europacorp, The Weinstein Company i Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
País: EUA i França
Any: 2006
Durada: 102'
Guió: Luc Besson, segons una idea de Céline Garcia
Fotografia: Thierry Arbogast i Dominique Delguste
Música: Eric Serra
Director artístic: Patrice Garcia
Vestuari: Olivier Bériot

Intèrprets: Freddie Highmore (Arthur), Mia Farrow (Àvia), Ronald Crawford (Archibald), Penny Balfour (Mare d'Arthur), Douglas Rand (Pare d'Arthur), Adam Lefevre (Davido), Jean Betote Njamba (Cap Massaï).

Sinopsi: Com qualsevol nen de la seva edat, Arthur està fascinat per les històries que li explica la seva àvia per a anar-se al llit. Els seus somnis estan plens de tribus africanes i d'increïbles invencions d'un llibre màgic antic que pertanyia al seu avi, que va desaparèixer misteriosament fa quatre anys. Quan comença a llegir-lo amb més detall, Arthur s’adona que el seu avi va deixar nombroses pistes sobre un tresor amagat a la part de darrere de casa seva. I encara més al·lucinant, aparentment hi ha una vida invisible sota la terra, un món habitat per criatures diminutes, massa petites per a ser vistes, que es diuen Minimoys. Per salvar la casa de la seva àvia, Arthur decideix valentament seguir les passes del seu avi, entrar en el món dels Minimoys i explorar el seu país dels set regnes. Però per a fer això, només hi ha una solució: Arthur s'ha d'encongir i convertir-se també en un Minimoy!