Dg. Des 4th, 2022

Pel·lícules doblades en català

CORBA DE LA FELICITAT, LA

Les Femmes... ou les enfants d'abord...


Director: Manuel Poirier
Productora: Salomé, ARP Sélection, Studio Canal, Esicma S.R.L., France 2 Cinéma, Canal+, Centre National de la Cinématographie, Conseil Régional de Bretagne i Studio Images 8
País: França i Espanya
Any: 2002
Durada: 123'
Guió: Manuel Poirier
Fotografia: Christophe Beaucarne
Vestuari: Sophie Dwernicki
Muntatge: Joël Jacovella
Intèrprets: Sergi Lòpez (Tom), Marilyne Canto (Sylvie), Sylvie Testud (Virginie), Sacha Bourdo (L'educador), Jean-Jacques Vanier (El policia), Elisabeth Commelin (La dona del policia), Serge Riaboukine (Martin), Catherine Riaux (Nadine), Anne-Claire Le Bot (Delphine), Kildine Barrière Bobes (Copine Delphine)
Sinopsi: En Tom (Sergi Lòpez) és pare de família, ronda la quarentena i és raonablement feliç. Però també té preocupacions. Fart del seu treball, al arribar a casa cada nit, els seus tres fills exigeixen tota la seva atenció. A més, la relació amb la seva dona, la Sylvie, no passa pel millor momento... y a més ella vol tornar a ser mare. Una trobada amb la seva antiga xicota suposarà un canvi a la seva vida.
Consideracions: Una nova pel·lícula del català Sergi Lòpez a França, el país que més ha reconegut la seva feina com a actor.