Dt. Mai 17th, 2022
Festival Internacional de Cinema de Canes. Catifa vermella

Tom Cruise inaugurarà el 75è Festival de Canes (18 al 28 de maig de 2022) el proper dimecres 18 de maig acompanyant la projecció de ‘Top Gun: Maverick’ de Joseph Kosinski  en caràcter de preestrena mundial després dels subsegüents retards que ha patit el film per arribar a les cartelleres. Al costat de Tom Cruise, el repartiment de ‘Top Gun: Maverick’ compta amb Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris. Tom  Cruise trepitjarà la catifa vermella de Canes trenta anys després que l’actor nord-americà visités el certamen francès l’any 1992 en motiu de la projecció de la pel·lícula de cloenda del 45è Festival, ‘Un horitzó molt llunyà’ de Ron Howard. Una gala en la qual Tom Cruise va atorgar la Palma d’Or al director Bille August per la seva pel·lícula ‘Les millors intencions.

‘Top Gun: Maverick’ de Joseph Kosinski. Tom Cruise i Jennifer Connelly

El director, guionista i productor australià Baz Luhrmann presentarà al 75è Festival de Canes l’estrena mundial de ‘Elvis’ acompanyat del gruix del seu repartiment abans de la seva estrena als cinemes a finals d’aquest mes de juny. Luhrmann cobreix un espai de més de 20 anys, abordant tant l’ascens a l’estrellat d’Elvis Presley (Austin Butler), al costat de Priscilla Presley (Olivia DeJonge), com la complexa relació del cantant amb el seu intrigant agent, el coronel Tom Parker (Tom Hanks), mentre Estats Units vivia unes dècades cabdals de la seva història moderna.

‘Elvis’ de Baz Luhrmann. Elvis Presley ( Austin Butler)

Baz Luhrmann ja havia assistit per primera vegada a Canes l’any 1992 quan en la seva 45a edició participava a la secció paral·lela Un Certain Regard amb la seva primera pel·lícula ‘Ballroom Dancing’. Després vindrien dues visites més, ni més ni menys, que per inaugurar el Festival de Canes. Un cas excepcional en la història del Festival, ja que la primera vegada va passar amb el musical ‘Moulin Rouge!’ l’any 2001 i, després, amb ‘El Gran Gatsby’ el 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *