Dg. Ago 14th, 2022

El 69 Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià (17-25.09.21) acaba d’anunciar que el seu guardó honorífic Premi Donostia serà entregat al cèlebre actor nord-americà Johnny Depp el proper dimecres 22.09.21. Johnny Depp ha estat nominat en diferents ocasions als Oscar, compta amb prop d’un centenar de pel·lícules en el seu currículum i ha exercit també de productor així com de director ocasional – cas de ‘The Brave’ (1997), interpretat per ell mateix al costat d’un veterà com Marlon Brando -. Darrerament hem pogut veure Johnny Depp als cinemes donant vida al famós fotoperiodista Eugene Smith a ‘El fotógrafo de Minamata’ (2020, Andrew Levitas), film el qual també ha produït.

El carismàtic actor Johnny Depp visitarà per tercer cop el Festival de Sant Sebastià després que l’any passat hi assistís per segona vegada arran de la projecció del documental ‘Crock of Gold: Bebiendo con Shane MacGowan’ (2020). Un treball produït per ell mateix sobre la figura del cantant i compositor Shane McGowan del grup britànic d’arrels irlandeses The Pogues. Un documental dirigit per un bon amic de Depp, Julien Temple, que es va acabar emportant el Premi Especial del Jurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *