Dg. Des 4th, 2022
‘Mona Lisa and The Blood Moon’ d’Ana Lily Amirpour

La nord-americana Ana Lily Amirpour, la directora de dues pel·lícules que ja havien passat pel Festival – Una chica vuelve en casa sola de noche’ (2014) i ‘The Bad Batch (2016) – serà l’encarregada d’inaugurar enguany la 54a edició del Festival Internacional de Cine Fantàstic de Catalunya (7 al 17 de octubre) amb ‘Mona Lisa and the Blood Moon’.

Aquesta cinta està protagonitzada per la sud-coreana Jeon Jong-seo  – ‘El teléfono’ (2020), ‘Burning’ (2018) – en el paper d’una jove amb estranyes habilitats, anomenada The Lunatic, que s’escapa d’un centre de malalts mentals. La resta de repartiment està conformat per Kate Hudson, Ed Skreini Craig Robinson.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *