cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

GOAL! 2: LIVING THE DREAM...

Cinema Catal . NET
Director: Jaume Collet-Serra
Producci: Milkshake Films, Anola Films S.L., Babelsberg Studios i Impala S.A.
Any: 2007
Durada: 115'
Gui: Adrian Butchart, Mike Jefferies i Terry Loane
Msica: Stephen Warbeck
Direcci artstica: Antonio Calvo-Domnguez i Robyn Paiba
Vestuari: Lindsay Pugh
Muntatge: Niven Howie
Intrprets: Kuno Becker (Santiago), Alessandro Nivola (Gavin), Anna Friel (Roz), Stephen Dillane (Glen), Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe), Frances Barber (Carol Harmison), Leonor Varela (Jordana Garcia).

Sinopsi: El Reial Madrid es fixa en el jugador favorit de la Toon Army (lafecci del Newcastle): Santiago Munez. Mentre la seva promesa, Roz, organitza les seves noces a Newcastle, ell es disposa a vestir la samarreta blanca al costat de David Beckham, Zinedine Zidane i Ral. Santiago s'envoltar dels aplaudiments i els diners, per les seves illusions i la seva vida podrien fer-se miques. Quan es veu sedut per l'ambiciosa i atractiva Jordana, assedegada de fama, tot el seu passat estar a punt d'enfonsar-se. Amb el Reial Madrid com tel de fons, Santiago descobreix la cara menys amable de l'xit i comena a fer malb la seva carrera, els seus amics i, el que s ms important, a Roz.

Consideracions: Film dirigit pel catal Jaume Collet Serra, que va assolir un gran xit mundial pel remake de House of Wax (La casa de cera), una producci del poders Joel Silver, que va recaptar 50 milions de dlars.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small