cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

A LA RECERCA DEL GRIAL

Director: David Grau
Producci: Pilar Montoliu Produccions, amb la participaci de Televisi de Catalunya
Any: 2005
Durada: 70'
Gui: David Grau
Fotografia: Alberto Prous
Muntatge: Bruno Palazn Arnau
Intrprets: Jordi Dauder (conductor), Dani de la Orden (Parsifal), Jonay Fuentes (Esclarmonda/Folle de Montcalm), Maria Riera (Deanatura), Clia Pastor (Soremonda), Laia Blanch (Cortesana), Carme Mlaga (Dama Dea Natura), Sandra de la Orden (Donzella), Anna Vegas (Donzella), scar Llobet (Rei pescador), Joan Ribes (Guillem de Cabestany), Csar Puente (Simon de Montfort), Sebasti Caba (Ramn), Ramn Maas (Rei Pere), Enrique de la Orden (Caminant), Octavi Juste (Parsifal petit), Elena Juste (Dea Natura petita), Oliver Martnez (Soldat), Xavier Granada (Policia), Jordi Bilbeny (Otto Rahn), Ferran Juste (Pastor), David Grau (Foulques/Capell), Oskar Xavier Gmez (Caador), Sha (Gat).

Sinopsi: Al mn occidental, quan ens referim a la llegenda del Grial, es crea una expectaci superior a la d'altres llegendes o smbols incorporats als cultes oficials. I possiblement es deu al procs de recerca que implica aquest mite, el que fa realment diferent a tots els altres. A travs del mite de Parsifal, el buscador del Grial, i dels estudis de l'historiador alemany Otto Rhn, enviat per Himmler a buscar el Grial a Occitnia, l'espectador s'endinsa en un mn mgic i misteris.

Consideracions: Documental centrat en el mite del Grial, que es planteja qestions com: hi ha alguna prova que ens permeti suposar que va existir? Tanmateix, s un recorregut mgic sobre el seu misteri, amb l'actor Jordi Dauder com a conductor, experimentant el viatge inictic de Parsifal.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small