cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

FRGILES

Cinema Catal . NET
Director: Jaume Balaguer
Producci: Castelao Producciones, S.A.
Any: 2005
Durada: 100'
Gui: Jaume Balaguer i Jordi Galcern
Fotografia: Xavi Gimnez
Msica: Roque Baos
Direcci artstica: Alain Baine
Vestuari: Patricia Monn
Muntatge: Jaume Mart
Intrprets: Calista Flockhart (Amy), Yasmin Murphy (Maggie), Elena Anaya (Helen), Gemma Jones (Senyora Folder), Richard Roxburgh (Robert), Colin McFarlane (Roy), Michael Pennington (Marcus), Daniel Ortiz (Matt), Ivana Baquero (Mandy), Stephen Pick (Policia).

Sinopsi: Desprs d'un segle en funcionament, l'hospital infantil de Mercy Falls est a punt de tancar definitivament. Amy s una jove infermera enviada des de Londres per ajudar a fer el trasllat del material sanitari i dels pocs nens que encara estan ingressats. Aquesta canalla est especialment sensible i ms aviat espantada perqu noten una presncia estranya a la qual, alguns d'ells, anomena la noia mecnica, referint-se a una nena que segons ells habita a la tercera planta de l'hospital - un espai abandonat des de fa quaranta anys - i que amaga un secret macabre.

Consideracions: Nova pellcula de Jaume Balaguer, desprs de l'xit internacional del seu anterior treball, Darkness. Com aquella pellcula, en aquest cas torna a rodar la pellcula en angls i amb un repartiment internacional que inclou actors com Calista Flockhart, Richard Roxburgh o Elena Anaya. Va ser presentada, fora de concurs, als Festivals de Vencia i Sitges 2005.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small